Boekhouding en Administratie voor de ZZP'er in Alkmaar

Administratiekantoor Alkmaar verzorgt

  • het opstellen van de balans- en winst en verliesrekening,
  • de aangifte van de inkomstenbelasting en omzetbelasting.

Voor de ZZP’er doen wij dat tegen een vast laag all-in tarief.

Elke ZZP’er ontvangt elke jaar een melding van de Belastingdienst om zijn belastingaangifte te doen.

Voor vele is dit ieder jaar weer een ergernis. Doordat er ieder jaar wijzigingen optreden is het doen van de belastingaangifte meestal een ingewikkelde en riskante onderneming.

Wilt u af van deze ergernis en meer zekerheid over uw belastingaangifte? Laat de aangifte dan door  Administratiekantoor-Alkmaar verzorgen.

Administratiekantoor-Alkmaar kan bij uw belastingaangifte vaak interessante voordelen behalen en doen uw aangifte betrouwbaar en tegen een scherp tarief.

Aangifte inkomstenbelasting

Bent u bang dat u als ZZP’er fouten maakt bij het invullen van uw jaarlijkse belastingaangifte of bent u niet zeker van het juiste afdragen van de IB?

Administratiekantoor-Alkmaar neemt de belastingaangifte graag voor u uit handen. Wij bieden u professionele hulp tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Aangifte omzetbelasting

Om uw aangifte omzetbelasting op de juiste manier in te vullen moet u de verschuldigde BTW berekenen met de gegevens uit uw administratie.

De aangifte is veelal een gevolg van wat u geadministreerd heeft. Wist u dat er soms meerdere soorten aangiftes zijn in de BTW afhankelijk van de aard van uw onderneming ?

Indien u twijfels heeft over uw administratie of zekerheid wilt over het invullen van de aangifte omzetbelasting, dan kan Administratiekantoor-Alkmaar u van dienst zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de werkwijze van Administartiekantoor Alkmaar?

Bel ons op 06-13936399 en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan, of mail info@administratiekantoor-alkmaar.nl